Zakgeld Bijverdienen Voor Scholen

Het is nooit te vroeg om goede gewoontes en vaardigheden te leren

Zakgeld Bijverdienen op school

 

Het is helaas een bekend fenomeen: jongvolwassenen die steeds vaker te maken krijgen met financiële problemen en schulden. Het hebben van schulden kan een enorme last zijn voor jongvolwassenen en kan grote gevolgen hebben voor hun toekomst. Bij Zakgeld Bijverdienen willen we graag ons steentje bijdragen om deze problemen te verminderen en jongvolwassenen te helpen hun financiën op orde te krijgen. Te beginnen bij jongeren vanaf 12 jaar. 

Een van de redenen waarom jongvolwassenen vaker in de schulden komen, is de druk die zij ervaren om mee te doen aan de consumptiemaatschappij. Jongeren willen graag dezelfde dingen hebben als hun vrienden en geven hier vaak veel geld aan uit. Het hebben van een bijbaan kan dan helpen om de kosten te dekken en bij te dragen aan het sparen van geld.

Helaas zijn bijbaantjes niet altijd makkelijk te vinden en verdienen ze niet altijd genoeg om aan de behoeften van jongeren te voldoen. Bij Zakgeld Bijverdienen willen we jongeren helpen om op een verantwoorde manier geld te verdienen. Er zijn verschillende leuke bijbaantjes voor jongeren zoals een krantenwijk, werken in de supermarkt en oppassen. Onze jongerenorganisatie biedt de mogelijkheid om bloemen en planten te verkopen, waarbij jongeren leren omgaan met geld en het opzetten van een eigen bedrijf. Door het opdoen van deze vaardigheden kunnen jongeren op lange termijn financieel zelfredzaam worden en beter omgaan met hun geld. 

Daarnaast bieden we bij Zakgeld Bijverdienen ook masterclasses aan over ondernemen en hoe je het beste kunt sparen. Deze masterclasses kunnen jongeren helpen om meer inzicht te krijgen in hun financiële situatie en hun toekomstplannen. Zo kunnen ze leren hoe ze hun geld het beste kunnen beheren en kunnen ze beter voorbereid zijn op de toekomst. 

Het is belangrijk dat jongeren leren hoe ze hun financiën op orde kunnen krijgen, en daarbij willen wij graag helpen. Door het bieden van praktische vaardigheden en trainingen hopen we jongeren te inspireren om financieel verantwoordelijk te zijn en zo bij te dragen aan een gezonde financiële toekomst. Met onze organisatie willen we jongeren stimuleren om te investeren in hun eigen toekomst en hun financiële situatie stabiel neer te zetten, zodat zij vol vertrouwen de toekomst tegemoet kunnen zien.

In overleg met de school zijn er vele mogelijkheden in onze masterclasses. We kunnen zelfs in de praktijk wat verkopen aan de deur. En dan gaan er nog zoveel extra deuren voor jongeren open. Deze groei is meesterlijk.

Jong beginnen leidt op lange termijn tot meesterschap. Het is nooit te vroeg om goede gewoontes en vaardigheden te kweken die een leven lang meegaan!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je ons een bericht zenden via (rechts) onderstaande app of even bellen: 06 579 26 541

Veel liefs, Desiree & Luke

zakgeld bijverdienen brainstorm sessie

Volg ons op de socials

Contactgegevens

Om met ons in contact te komen stuur je gewoon een app via onderstaande optie. Wij reageren snel.

Hieronder staan ook nog onze gegevens:

Zakgeld Bijverdienen
06 – 57 92 65 41 

×

Powered by WhatsApp Chat

× Stuur ons een bericht