Dit is het verhaal een geweldige huisdierenoppas. Richard liep ook bloemen bij ons. Hij spaarde een elektrische fiets bij elkaar en besloot op een gegeven moment een andere weg in te slaan. Een gouden keus, want dat oppassen past ook veel meer bij deze topper. Mijn eigen hond gaat ook graag logeren bij Richard en ik krijg dan ook altijd super leuke foto’s als hij daar is. Helemaal onderaan deze blog staat hoe je in contact kunt komen met Richard.

Zoek jij een betrouwbare oppas voor jouw huisdier(en)? Dan ben je bij deze enthousiaste en ervaren jongeman aan het juiste adres!

Deze jongeman uit Velsen-Noord heeft een passie voor dieren en biedt zichzelf aan als oppas voor jouw huisdier(en). Of het nu gaat om een hond, kat, konijn of ander huisdier, hij zorgt ervoor dat jouw huisdier de beste zorg en aandacht krijgt die het verdient.

Met ruime ervaring als huisdierenbezitter en inmiddels ook als oppas, weet deze jongeman als geen ander hoe belangrijk het is om jouw huisdier(en) de juiste verzorging te geven. Hij is dan ook bereid om alles te doen wat nodig is om ervoor te zorgen dat jouw huisdier(en) zich veilig en gelukkig voelen tijdens jouw afwezigheid.

Of je nu een dagje weggaat of voor een langere tijd van huis bent, deze oppas is flexibel en staat altijd voor je klaar. Neem daarom vandaag nog contact op met deze jongeman en geef jouw huisdier(en) de beste verzorging die ze verdienen!

Huisdierenoppas Velsen-Noord gezocht? Dierenoppas Richard

×

Powered by WhatsApp Chat

× Stuur ons een bericht