Zakgeld Bijverdienen Over ons

Een deel van ons team vind je hieronder. Alleen kom je ver, samen kom je verder.

Dit is Luke. Hij is het idee achter alles wat wij nu aan het bouwen zijn.

Al vrij snel nadat hij zelf was begonnen met het verkopen aan de deur besloot hij dat hij dit ook met anderen wilde delen. Hij begon met inkopen bij telers en deze bloemen aan jongeren te verkopen zodat ook zij de bloemen aan de deur konden verkopen.

Inmiddels is dit uitgegroeid en werkt Luke nu samen met zijn moeder, Desiree, aan dit bedrijf.

Luke doet meestal de inkoop bij de telers en de veiling en doet een deel van de marketing. Daarnaast ondersteund hij een aantal nieuwe jongeren als buddy.

Het komende schooljaar gaat Luke naar Yuverta, een MBO in Aalsmeer. Hij gaat dan 4 dagen per week werken en 1 dag per week naar school. Hij gaat de richting Groene Handel en Logistiek volgen. Daarnaast blijft hij natuurlijk ook actief bij Zakgeld Bijverdienen.

Dit is Desiree, zakenvrouw, creatief brein en één van de meest bijzondere vrouwen die ik ooit heb ontmoet.

Als ik haar zie dan denk ik aan Einstein. Ze heeft voor alles een oplossing en weet mensen altijd verder te brengen in het leven. Krijg je de kans om met haar te werken dan zou ik deze kans met beide handen pakken.

In de afgelopen jaren heeft zij gewerkt aan een project om jongeren de handvatten en de kennis te geven waar zij hun hele verdere leven wat aan gaan hebben. Haar werkervaring is indrukwekkend. Van projecten in Afrika voor alleenstaande moeders tot het geven van lezingen over persoonlijke ontwikkeling waar ook in de wereld. Van werken met internationale bedrijven aan vernieuwingen tot persoonlijke projecten één op één met mensen die hun persoonlijke doel wilden halen.

Nu heeft zij er voor gekozen om haar focus te leggen op het delen van haar kennis met de jeugd. Haar legacy aan de wereld, haar einddoel welke zij al jaren voor ogen heeft. Daarbij heeft zij een team van vrijwilligers gevonden die allemaal bereid zijn hetzelfde te doen.

De jeugd is de toekomst en de jeugd is het heden.  Desiree weet, als geen ander, het creatieve brein van elke tiener te activeren en/of uit te bouwen waarin alle partijen enorm veel lol hebben en stappen zetten voor hun verdere toekomst. En heb je een luisterend oor nodig, kun je haar gewoon bellen.

Zoals Desiree zelf altijd zegt tegen de mensen waar zij mee werkt: We zijn allemaal maar 1 telefoontje bij elkaar vandaan.

Volg ons op de socials

Contactgegevens

Om met ons in contact te komen stuur je gewoon een app via onderstaande optie. Wij reageren snel.

Hieronder staan ook nog onze gegevens:

Zakgeld Bijverdienen
06 – 57 92 65 41 

×

Powered by WhatsApp Chat

× Stuur ons een bericht