Zakgeld Bijverdienen Veel gestelde vragen

Desiree en Luke geven antwoord.
Alleen kom je ver, samen kom je verder.

Veel gestelde vragen

Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen beantwoord. Natuurlijk is het mogelijk dat jij een vraag hebt die hier niet staat. Neem dan via de Whatsapp knop, rechtsonder in beeld, contact met ons op. Wij reageren meestal binnen een uur. 

Vanaf welke leeftijd mag ik dit doen?

Ben je 13 jaar of ouder dan mag je starten met een bloemenwijk. Ben je 12 en heb je vragen, neem dan ook gerust contact met ons op.

In welke provincie moet ik wonen om mij aan te kunnen melden?

Woon je in Noord-Holland, Zuid-Holland  of Friesland dan kun je je aanmelden.

Woon je in een andere provincie, neem dan wel contact met ons op. Wie weet zijn we net bezig om bij jou te gaan starten.

Hoe kom ik aan de bloemen?

Deze kun je bestellen via de inkoop website. Deze hebben wij gemaakt speciaal voor alle jongeren die via Zakgeld Bijverdienen bloemen lopen. 

Moet ik zelf de bloemen inkopen?

Ja, je koopt zelf de bloemen in en bepaalt ook zelf welk assortiment je die week hebt. Je begint voor jezelf.

Wat als ik dit wil doen maar zelf niet de bloemen kan inkopen omdat ik geen spaargeld heb en mijn ouders mij ook niet kunnen helpen?

Dan hebben wij daar een oplossing voor en kun je gewoon starten. 

Mag ik zelf bepalen welke wijk ik ga lopen?

Dat doen wij in overleg met elkaar. Je kunt natuurlijk niet gaan lopen in een wijk waar al iemand loopt. Doordat wij dat in overleg doen kunnen wij ook goed bijhouden welke wijk nog beschikbaar is. 

Mag ik zelf de prijs bepalen voor de klant?

Ja, dat mag. Wij geven een adviesprijs maar je mag zelf daar wat mee spelen. 

Is er iemand die mij gaat helpen als ik start?

Jazeker, je komt om te beginnen in een groepsapp met nog meer jongeren uit jou omgeving en de coördinator van die regio. Daar kun je algemene vragen stellen. 

Daarnaast krijg je een buddy (als je dat wilt). Deze ervaren verkoper helpt jou door het hele proces en geeft je allemaal tips. 

Zijn er projecten waar ik aan mee kan doen?

Ja hoor, door het jaar heen zijn er altijd wel projecten waar jij aan kunt meedenken. In de groepsapp vragen wij jullie hulp als er projecten zijn.

Na de grote vakantie gaan we ook starten met het leren bouwen van een website. Hiervoor hebben wij laatst een pilot gedraaid en dat is goed bevallen.

Misschien heb jij zelf een leuk idee en kunnen we daar als groep mee aan de slag. Een goed idee is altijd welkom

Ook zou je, als je wat ervaring hebt opgedaan, mee kunnen als we naar een school gaan om te vertellen hoe je het best met je geld om kunt gaan en waarom sparen belangrijk is en hoe je dat doet.

Wie is Zakgeld Bijverdienen?

Op het moment dat jij bij ons bloemen gaat lopen ben jij onderdeel van Zakgeld Bijverdienen en heb jij de mogelijkheid om mee te bouwen aan deze organisatie. Sommige jongeren kiezen er voor om actief mee te denken en te helpen bouwen en anderen kiezen er voor om dat niet te doen. Die keus is aan jou. 

Wel ben je natuurlijk onderdeel van Zakgeld Bijverdienen en vinden wij jou mening belangrijk. Daarom zullen wij af en toe wel contact opnemen als we meningen van jongeren verzamelen. 

Zakgeld Bijverdienen is begonnen met alleen Desiree en Luke. Nu is er al een groep vrijwilligers die helpen bij de ontwikkeling en de groei. Dat zijn volwassen mensen uit het bedrijfsleven maar ook jongeren uit de groep verkopers. Ons streven is om jullie zo veel mogelijk waardevolle tools mee te geven waar jullie de rest van jullie leven wat aan hebben. 

Kan ik zelf ook leren om leuke boeketten enzo te maken?

Ja, dat kan zeker. Wij hebben Anneke in ons team, zij is bloemstyliste en maakt heel mooie boeketten. Zij kan jou dat ook leren. Ook dat gaan we allemaal vastleggen en kun je dan ook via filmpjes leren. 

Soms hebben we ook kant en klare boeketten in de verkoop. 

Als ik zelf jongeren aanbreng, krijg ik daar dan wat voor?

Jazeker, wij hebben een super leuk beloningssysteem. En zolang jij en de persoon die jij hebt aangebracht nog actief zijn bij Zakgeld Bijverdienen krijg jij daar iedere 3 maanden weer een leuke beloning voor. 

Wat kan ik doen als ik een vraag heb en die staat hier niet tussen?

Dan kun je op de whatsapp knop klikken rechts onder in beeld. Daar schrijf je je vraag en wij geven je snel antwoord. 

zakgeld bijverdienen brainstorm sessie

Volg ons op de socials

Contactgegevens

Om met ons in contact te komen stuur je gewoon een app via onderstaande optie. Wij reageren snel.

Hieronder staan ook nog onze gegevens:

Zakgeld Bijverdienen
06 – 57 92 65 41 

×

Powered by WhatsApp Chat

× Stuur ons een bericht