Op 4 april hadden wij onze eerste bijeenkomt op de nieuwe locatie. Helemaal leuk daar bij Inside 54, beter hadden wij het niet kunnen treffen. We begonnen de avond om 19:00 en hebben eerst een aantal onderwerpen doorgenomen. Daarna zijn we aan de slag gegaan aan 2 nieuwe projecten.

We hebben nu een groep die zich bezig gaat houden met markten en een groep die zich bezig gaat houden met leveren aan bedrijven. Ze werken het helemaal zelf uit en beginnen natuurlijk bij het begin: welke ideeën hebben wij zelf al en wat denken wij dat nodig is om dat goed in elkaar te zetten.

Na de pauze met taart, drinken en wat ontspanning gingen de 2 groepen aan de slag. Er kwamen super goede ideeën en er werd druk geschreven op de stukken behang die we mee hadden. Uiteindelijk werd de eerste opzet door de groepen besproken en zijn er whatsapp groepen aangemaakt waar nog meer overlegd kan worden. De volgende keer gaan we hier mee verder en we gaan het hebben over financiële dingen zoals het bijhouden van je administratie enzo.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Stuur ons een bericht